RING OP KLIK HER

Vi tilbyder

Tværfaglig undersøgelse og behandling

Vi er en tværfaglig klinik bestående af kiropraktorer og fysioterapeuter, som specialiserer sig i behandling af nakke-, ryg- og idrætsskader.

Vi tilbyder behandling af led og muskler ved brug af varierende specifikke teknikker og tilpasser dem den enkelte patient og lidelse.

Led manipulation
Denne form for behandling er en af de bedst dokumenterede behandlingsteknikker. Kiropraktorerne er specialuddannede til at udføre denne behandling.  Udført korrekt er det en meget skånsom, smertefri, præcis og effektiv behandling. Denne form for teknik er kendetegnet ved, at man med en lille og hurtig bevægelse genopretter normal ledfunktion og muskelspænding omkring leddet. Man kan ofte høre en "knæklyd" ved behandlingen. Dette skyldes blot frigivelse af gasser i ledhulen og ikke som mange fejlagtigt tror, at ledfladerne glider mod hinanden. Ledmanipulation er en meget sikker behandlingsmetode og kan ikke give løse led eller slidgigt.

Vi benytter ligeledes forskellige teknikker, som under et kaldes ledmobilisering. Ledbevægelsen forsøges med disse teknikker genoprettet ved brug af langsomme og stræklignende bevægelser.

Behandling af muskler
Muskel- og senebehandling består af forskellige massage-, tryk- og udspændingsteknikker, som alle har til formål at normalisere muskel styrken og -spændingen. Af de mest kendte kan nævnes Triggerpunktbehandling, MET(muskel energi teknikker) samt fysiurgisk massage. Ved indikation benytter vi os af forskellige tapingteknikker for diverse idrætsskader.

Chockbølgeterapi og akupunktur
Vi tilbyder chokbølgeterapi, som har til formål at hele arvæv og kroniske betændelsestilstande i muskler, sener og ledbånd.
På klinikken tilbyder vi ligeledes akupunktur på et evidensbaseret grundlag, som bla. læger og speciallæger benytter sig af til smertebehandling.

Træning
Som en del af behandlingen, genoptræning samt forebyggelse tilbyder vi øvelsesinstruktion til vores patienter. Her benytter vi os af forskellige udspændings-, styrke-, balance- og udholdenhedsøvelser, hvor McKenzieøvelser, boldtræning, elastikøvelser og gulvøvelser for ryggens muskelkorset hører til de mest brugte.

Gangeanalyse og indlæg
Vi udfører ganganalyser for patienter med problemer i hofter, knæ og fødder og rådgiver vedrørende behov for indlæg, skovalg og løbesko. Denne test udføres på en elektronisk gangplade, som registrerer fodens belastninger og bevægelser under gang og løb.

Røntgenundersøgelse og ultralydsscanning
Klinikken råder over et helt nyt digital røntgen og fremkalder anlæg til visualisering af knoglestrukturen samt ultralydsscanner, som er særligt velegnet til visualisering af bløddele og hævelser omkring sener, muskler og led i skulder, albue, håndled, hofter, knæ, ankler og fødder.

Kiropraktorerne klinik

Læs om:


Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fre: kl. 07.00-17.00
Facebook

Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fredag: kl. 07.00-17.00
   

Kiropraktorvagten:

Ved akut behov for kiropraktorhjælp i weekenden og helligdage henvises til kiropraktor vagten på telefon 33 33 00 50 mellem kl. 08.00 og 16.00.

Om Kiropraktorerne

Toftegårds Alle 7, 1.th, 2500 Valby
Telefon: 36440133
Fax: 36440121
E-mail: info@kir.dk

Klinikken er beliggende tæt ved Valby Station, så der er nem adgang via s-tog eller bus. Hvis du ankommer med bil, kan der parkeres foran klinikken eller i gården bag klinikken med indgang fra Valby Langgade. Der er elevator i ejendommen og handicap venlige forhold.

Hjertestarter