RING OP KLIK HER

Akupunktur

Akupunktør i Valby, Frederiksberg & København

Hvad er akupunktur ?

Her på klinikken bruger vi den evidensbaserede akupunktur som bygger på den medicinske videnskab. Forskning har vist at akupunktur kan være effektiv mod smerter omkring kroppens led og muskler.

Når man bruger akupunktur frigives der stoffer i det omkringliggende væv, som er smertestillende og betændelseshæmmende. Akupunkturen er derfor med til at fremme de helende processer for den individuelle skade.

 

Hvornår bruges akupunktur ?

Akupunkturen kan erstatte bløddelsbehandlingen og det er meget individuelt og op til behandlerens vurdering hvornår dette bruges. Det bruges oftest i akutte situationer hvor patienten er meget smertepræget overfor tryk på musklerne.

Desuden bruges det til at ramme specifikke ømme punkter hvor behandleren muligvis ikke kan komme nok i dybden med behandlingen. Udover bløddelsbehandlingen bruges det ofte på akutte overbelastningsskader som tennisalbue, løberknæ mv.

 

Dry-needling ?

Dry-needling er en variant af akupunktur og bruges ved behandling af svære myoser, også kaldet triggerpunkter. Disse triggerpunkter kan medføre hovedpine samt smerter i arme og ben.

 

Dette skal du oplyse om inden!

Det er vigtigt at oplyse behandleren inden du bliver behandlet med akupunktur hvis :

  • Du er gravid
  • Du er bløder (hæmofili)
  • Du er i blodfortyndende behandling
  • Du har nålefobi

Behandling med akupunktur

 

 

Læs om:


Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fre: kl. 07.00-17.00
Facebook

Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fredag: kl. 07.00-17.00
   

Kiropraktorvagten:

Ved akut behov for kiropraktorhjælp i weekenden og helligdage henvises til kiropraktor vagten på telefon 33 33 00 50 mellem kl. 08.00 og 16.00.

Om Kiropraktorerne

Toftegårds Alle 7, 1.th, 2500 Valby
Telefon: 36440133
Fax: 36440121
E-mail: info@kir.dk

Klinikken er beliggende tæt ved Valby Station, så der er nem adgang via s-tog eller bus. Hvis du ankommer med bil, kan der parkeres foran klinikken eller i gården bag klinikken med indgang fra Valby Langgade. Der er elevator i ejendommen og handicap venlige forhold.

Hjertestarter