RING OP KLIK HER

Babymassage

  • Har dit barn problemer med maven/fordøjelsen?
  • Er dit barn præget af meget gråd/utrøstelig?
  • Er dit barn meget stiv og spændt i kroppen, eller måske bare dele af kroppen som han/hun ikke har lyst til bliver berørt?
  • Har du lyst til at blive bedre til at læse barnets signaler og få nogle nærværende øjeblikke med dit barn?

Hvis I kan svare ”ja” til nogen af ovenstående spørgsmål og er dit barn mellem 2 og 7 mdr., så kan babymassage formentlig hjælpe jer og være en hyggelig oplevelse. Massagestrøgene er rolige og blide og foregår i barnets tempo. Man ved at spædbørnsmassage kan hjælpe på barnets fordøjelse, afspænde musklerne og reducere gråd/kolik. Derudover kan massagen stimulere barnets hjerne og motoriske udvikling og give ro og velvære i den lille krop. Man udfører selv massagen som forælder under vejledning fra underviser, hvilket betyder at massagen i høj grad også skaber et kærligt og tættere bånd mellem dig og dit barn.

 

Hvordan foregår det

Massagen udføres af mor/far under vejledning og hjælp fra underviseren. Underviser sidder selv med en dukke, hvor strøgene vises på. Der er gjort klar til jer når i kommer, med underlag og håndklæde. Man skal selv medbringe den olie, som i foretrækker at bruge på jeres barn. I skal ikke medbringe andet, men det kan være en god ide at have mad med til baby efterfølgende, hvis man ikke ammer. Der er mikroovn man må benytte.

Der vil være max. 7 babyer på et hold, og det foregår i afdæmpet lys og opvarmet rum. Der er fri mulighed for at gå ud og ind af døren undervejs, hvis der skal pusles, trøstes, ammes el lign. undervejs, men man er også mere end velkommen inde i rummet ved alle ovenstående situationer. Der er desuden mulighed for at parkere barnevogn ude på terrassen foran lokalet, hvis baby stadig sover.

Der er afsat 1 time til massagen, men man skal ikke forvente at babyerne kan være ”på” så længe. Ofte har baby brug for at komme lidt op til mor/far indimellem og få en lille pause.

 

Pris

Da baby sjældent kan rumme en hel kropsmassage hver gang, er massagen delt op i regioner, som gennemgås fra gang til gang. Holdet løber derfor over 1 ugentlig behandling i 3 uger, hvor der er mulighed for at afprøve strøgene hjemme i mellemtiden.

3x1 times massageundervisning koster pr. mor/baby 189,85,- pr. gang.

Er du medlem af Danmark får du tilskud derfra for at deltage på holdet.

Læs om:


Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fre: kl. 07.00-17.00
Facebook

Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fredag: kl. 07.00-17.00
   

Kiropraktorvagten:

Ved akut behov for kiropraktorhjælp i weekenden og helligdage henvises til kiropraktor vagten på telefon 33 33 00 50 mellem kl. 08.00 og 16.00.

Om Kiropraktorerne

Toftegårds Alle 7, 1.th, 2500 Valby
Telefon: 36440133
Fax: 36440121
E-mail: info@kir.dk

Klinikken er beliggende tæt ved Valby Station, så der er nem adgang via s-tog eller bus. Hvis du ankommer med bil, kan der parkeres foran klinikken eller i gården bag klinikken med indgang fra Valby Langgade. Der er elevator i ejendommen og handicap venlige forhold.

Hjertestarter