RING OP KLIK HER

Behandling af sportsskader

Vi specialiserer os i idrætsskader

Vi har igennem årene haft samarbejde med mange sports- og idrætsklubber og har derigennem opøvet en stor erfaring i behandling af akutte og kroniske skader, som er opstået i forbindelse med overbelastninger. Da vi undersøger og behandler disse skader tværfagligt på klinikken, vil vi oftest kunne stille en specifik diagnose på problemet og anbefale den mest hensigtsmæssige behandling og genoptræning. Ved behov henviser vi via egen læge eller til privathospital/specillæge.

Om skaderne

En idrætsskade eller skade ved fysisk aktivitet opstår enten akut eller ved langvarig belastning. Den akutte skade giver typisk hævelse og evt. misfarvning samt ømhed. Hvis den akutte skade ikke bliver korrekt behandlet og genoptrænet vil den kunne udvikle sig til en kronsik tilstand. Yderligere kan kronsike tilstande opstå ved en konstant længerevarende overbelastning, så vævet bliver irriteret, smertefuldt og ømt. En typisk overbelastningsskade bliver provokeret ved aktivitet og lindret ved hvile. De typiske skader omfatter bl.a: Springerknæ, løberknæ, tennisalbue, golfalbue, indeklemningssyndrom i skulder, ankelforstuvninger, Achillessenebetændelse, hælspore m.v.

Behandlingen

For at stille den korrekte diagnose kræver det en grundig undersøgelse samt ultralydsscanning eller røntgen. Herefter kan det bestemmes hvilket væv og i hvor stort omfang det er påvirket. Den typiske behandling kan omfatte chokbølgeterapi, akupunktur, manipulation, bløddelsterapi, øvelser, smertestillende medicin og i visse tilfælde en blokade/operation via en speciallæge.

Behandling af sportsskader

 

 

Læs om:


Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fre: kl. 07.00-17.00
Facebook

Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fredag: kl. 07.00-17.00
   

Kiropraktorvagten:

Ved akut behov for kiropraktorhjælp i weekenden og helligdage henvises til kiropraktor vagten på telefon 33 33 00 50 mellem kl. 08.00 og 16.00.

Om Kiropraktorerne

Toftegårds Alle 7, 1.th, 2500 Valby
Telefon: 36440133
Fax: 36440121
E-mail: info@kir.dk

Klinikken er beliggende tæt ved Valby Station, så der er nem adgang via s-tog eller bus. Hvis du ankommer med bil, kan der parkeres foran klinikken eller i gården bag klinikken med indgang fra Valby Langgade. Der er elevator i ejendommen og handicap venlige forhold.

Hjertestarter