RING OP KLIK HER

Fysioterapi i København, Frederiksberg & Valby

Fysioterapi

En fysioterapeut er specialist i behandling og træning af bevægeapparats-lidelser. I behandlingen vil fysioterapeuten, søge at fjerne smerterne, men også gøre patienten bevidst om det, der kan have fremkaldt smerterne og rådgive om, hvordan de kan forebygges gennem øvelser, holdningskorrektion og ændring af daglige aktiviteter.

Som et led i den fysioterapeutiske behandling inddrages kiropraktor og egen læge ofte, for at give dig som patient de mest optimale forhold og et bedre behandlingsforløb.

 

Book din tid i dag hos vores fysioterapeuter i Valby - Ring til os på 36 44 01 33

 

Individuel fysioterapi-træning

Forskning viser at træning i kombination med manuel behandling, har den bedste effekt på lidelser i ryg, nakke, skulder mv. Til dette formål er grundig individuel instruktion i øvelser, som kan udføres derhjemme, det bedste supplement.

I den individuelle instruktion tages der udgangspunkt i undersøgelsen og der indpasses elementer fra McKenzie, stabiliserende træning, dynamisk træning, holdningskorrektion og instruktion af øvelser i fitnesscenter.

Fysioterapi har blandt andet til mål at mindske smerter, fremme funktion, genoprette muskelbalance og rette uhensigtsmæssige bevægestrategier og mønstre. Dette gør vi blandt andet gennem:

Massage

Myoskeletal alignment teknikker

Ledmobilisering

Dynamisk neuromuskulær stabilisering

Functional movement screen

Myofascial release teknikker

Muskel energi teknikker (MET)

Tape – både kinesiotape og alm. sportstape.

Postural træning

Balance træning

Styrke, stabilitets og mobilitetstræning

Øvelsesterapi

Hjemmeøvelses programmer

Fysioterapi i Valby

Læs om:


Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fre: kl. 07.00-17.00
Facebook

Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fredag: kl. 07.00-17.00
   

Kiropraktorvagten:

Ved akut behov for kiropraktorhjælp i weekenden og helligdage henvises til kiropraktor vagten på telefon 33 33 00 50 mellem kl. 08.00 og 16.00.

Om Kiropraktorerne

Toftegårds Alle 7, 1.th, 2500 Valby
Telefon: 36440133
Fax: 36440121
E-mail: info@kir.dk

Klinikken er beliggende tæt ved Valby Station, så der er nem adgang via s-tog eller bus. Hvis du ankommer med bil, kan der parkeres foran klinikken eller i gården bag klinikken med indgang fra Valby Langgade. Der er elevator i ejendommen og handicap venlige forhold.

Hjertestarter