RING OP KLIK HER

Ganganalyse/indlæg

Forårsager dine fødder smerter i ben og ryg?
Strukturelle problemer i dine fødder og manglende styrke i benets muskulatur kan ændre gangrytmen og forårsage smerter op igennem kroppen. Vi har specialiseret os i at evaluere din gang og afgøre om du har behov for et individuelt udformet fodindlæg eller andre sko/løbesko.

Vi benytter os blandt andet af vores GaitScan system, som optimerer undersøgelse af dine fødder og hjælper med forståelsen af behovet for fodindlæg.

Vi samarbejder ligeledes med udvalgte bandagister ved behov for specialfremstillede indlæg.

Følgende fodlidelser kan behandles:

  • Hælspore/plantar fascit
  • Platfod
  • Hulfod
  • Bagfods pronation/supination
  • Forfods platfod
  • Mortons neurom/metatarsalgia

Hvad er et individuelt udformet fodindlæg?
Individuelt udformede fodindlæg bruges i dit normale fodtøj for at støtte og korrigere fodens funktion mere effektivt. Dårligt fungerende funktion og form kan være årsag til smerter i fødder, knæ, hofter eller ryg. Fodindlæggene kan afhjælpe dine symptomer ved at genoprette og støtte fodrodsknoglerne og derved genvinde en normal gangrytme.

Hvad er GaitScan systemet?
GaitScan systemet består af en elektronisk trykplade som er forbundet med et specialdesignet softwareprogram på computeren. Denne teknologi hjælper os til at analysere din gang og opdage unormal fodfunktion som kan påvirke resten af kroppen.

Ganganalyse

Læs om:


Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fre: kl. 07.00-17.00
Facebook

Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fredag: kl. 07.00-17.00
   

Kiropraktorvagten:

Ved akut behov for kiropraktorhjælp i weekenden og helligdage henvises til kiropraktor vagten på telefon 33 33 00 50 mellem kl. 08.00 og 16.00.

Om Kiropraktorerne

Toftegårds Alle 7, 1.th, 2500 Valby
Telefon: 36440133
Fax: 36440121
E-mail: info@kir.dk

Klinikken er beliggende tæt ved Valby Station, så der er nem adgang via s-tog eller bus. Hvis du ankommer med bil, kan der parkeres foran klinikken eller i gården bag klinikken med indgang fra Valby Langgade. Der er elevator i ejendommen og handicap venlige forhold.

Hjertestarter