RING OP KLIK HER

Kiropraktik

Kiropraktorerne i Valby, København

En del af det danske sundhedsvæsen

Kiropraktorerne opnåede i 1992 autorisation af Sundhedsstyrelsen og er i dag en fuld integreret del af det danske sundhedsvæsen.

Kiropraktorerne beskæftiger sig med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskler, knogler og led. Dette gøres ved udførelse af manuelle behandlings-teknikker, herunder kiropraktisk behandling, behandling af muskler og sener, øvelsesinstruktion samt information og rådgivning til patienten.

Universitetsuddannet
En kiropraktor uddannes i fællesskab med lægerne ved Syddansk Universitet og kan derfor selvstændigt udrede og behandle patienter med smerter i muskler, led og knogler. Uddannelsen er 5-årig og efterfølges af en 1-årig turnusperiode. Der kræves derfor ikke henvisning fra egen læge og der ydes tilskud fra den offentlige sygesikring og fra sygeforsikringen Danmark.

En detaljeret behandlingsplan
Kiropraktoren indleder konsultationen med at optage patientens sygehistorie, som det kendes fra egen læge. Herefter foretages en grundig undersøgelse af patienten evt. suppleret med en røntgen- eller ultralydsundersøgelse. På denne baggrund stilles en diagnose, dvs. en beskrivelse af hvad patienten præcis fejler. I de tilfælde hvor det skønnes relevant sørger vi for videre udredning via egen læge. Til slut lægges en detaljeret behandlingsplan for patienten. Alt dette tilbydes ved første besøg på klinikken i Valby.

Kiropraktorerne samarbejder med den praktiserende læge og speciallæger og der henvises til egen læge hvis det skønnes begrundet. Der samarbejdes ligeledes med massører, fysioterapeuter og akupunktører.

Kiropraktor i Valby

Læs om:


Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fre: kl. 07.00-17.00
Facebook

Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fredag: kl. 07.00-17.00
   

Kiropraktorvagten:

Ved akut behov for kiropraktorhjælp i weekenden og helligdage henvises til kiropraktor vagten på telefon 33 33 00 50 mellem kl. 08.00 og 16.00.

Om Kiropraktorerne

Toftegårds Alle 7, 1.th, 2500 Valby
Telefon: 36440133
Fax: 36440121
E-mail: info@kir.dk

Klinikken er beliggende tæt ved Valby Station, så der er nem adgang via s-tog eller bus. Hvis du ankommer med bil, kan der parkeres foran klinikken eller i gården bag klinikken med indgang fra Valby Langgade. Der er elevator i ejendommen og handicap venlige forhold.

Hjertestarter