RING OP KLIK HER

Massage

Massage

Massage og sportsmassage er en fysisk og manuel påvirkning af bevægeapparatets muskulatur og bindevæv. Massage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære. Derudover kan det medvirke til en hurtigere restitution af trætte og slidte muskler. Effekterne af den dybdegående sportsmassage er, at hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer, samt tilføje nyt frisk ilt og næringsrigt blod. Sportsmassage kan være nyttigt for dig, som træner hårdt, eller dig, som har et monotont arbejde.

Massagen kan benyttes enten alene eller som et godt supplement til den kiropraktiske, fysioterapeutisk og zoneterapeutiske behandling.

Lymfedrænage

Lymfedrænge er en metoden som anvendes til patienter som af forskellige årsager danner ødemer i arme og ben. Gravide i slutningen af graviditeten og i særdeleshed af patienter som har været i kræftbehandling.

Ensformigt arbejde

Har du et arbejde, hvor du sidder/står i de samme stillinger i løbet af dagen? Ved et arbejde, hvor du sidder i monotone stillinger, bliver musklerne brugt med en lav ilttilførsel - det vil sige at musklerne ikke har den pumpeeffekt, som er nødvendig for at komme af med det gamle blod og affaldsstoffer. Dette kan resultere i myoser og efterfølgende opspændinger.

Intensiv træning

Er du begyndt at intensivere din træningsmængde og lider at trætte og slidt muskler? Sportsmassage vil kunne hjælpe dig af med følelsen af at have tunge ben på løbeturen samt give dig et ekstra overskud til at holde dit fremadrettede træningsprogram.

Fiberskader

Har du gentagne fiberskader, når du dyrker din idrætsgren? Så ville det kunne afhjælpe problemet at få løsnet op for den stramme muskulatur omkring skaden. Det vil kunne reducere smerten, da muskulaturen vil være mindre stresset og anspændt. 

Afhængig af problemet benyttes forskellige håndgreb og teknikker til at løsne såvel dybtliggende som overfladiske muskler, sener, arvæv m.v.

Massage kan være forebyggende

Massagen kan gives både som forebyggende behandling og som led i behandling af akut opståede muskulære skader.

Fysiurgisk massage

Læs om:


Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fre: kl. 07.00-17.00
Facebook

Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fredag: kl. 07.00-17.00
   

Kiropraktorvagten:

Ved akut behov for kiropraktorhjælp i weekenden og helligdage henvises til kiropraktor vagten på telefon 33 33 00 50 mellem kl. 08.00 og 16.00.

Om Kiropraktorerne

Toftegårds Alle 7, 1.th, 2500 Valby
Telefon: 36440133
Fax: 36440121
E-mail: info@kir.dk

Klinikken er beliggende tæt ved Valby Station, så der er nem adgang via s-tog eller bus. Hvis du ankommer med bil, kan der parkeres foran klinikken eller i gården bag klinikken med indgang fra Valby Langgade. Der er elevator i ejendommen og handicap venlige forhold.

Hjertestarter