RING OP KLIK HER

Patienttilfredshed og sikkerhed

Hos Kiropraktorerne går vi meget op i sikkerhed såvel i klinikken som i behandlingen.

Skulle der mod forventning opstå en situation, hvor du føler noget er gået galt, eller har været tæt på, vil vi gerne vide det.

Du kan altid henvende dig direkte til os, men du har også mulighed for selv at indberette det, der kaldes en ”utilsigtet hændelse”. Sidstnævnte kan du gøre ved at følge linket herunder.

Patient tilfredshed

Ligesom din sikkerhed er vigtig for os, er det også vigtigt for os, at du er tilfreds med den behandling du får her på klinikken, som helhed.

Vi har patienttilfredshedsundersøgelse/vurderinger på facebook (https://www.facebook.com/kiropraktorerne) hvor du kan læse ris/ros og vurdering – følg link her på siden.

Skulle du opleve, at der er ting du synes bør gøres anderledes, er du velkommen til at gøre os opmærksom på det.  

Herunder er links, hvor du kan læse mere om utilsigtet hændelse, patientrettigheder eller indsende klage over sundhedsvæsnet.

Indberet en utilsigtet hændelse

Læs om patientrettigheder

Indsend en klage over sundhedsvæsnet

 

Journalen

Du som patient har altid ret til at få din journal udleveret hos os efter forespørgsel. Skal journalen udleveres til andre eller videregives på andre måder vil dette kræve et skriftligt samtykke. Vi henviser iøvrigt til vores privatlivspolitik.

Information


Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fre: kl. 07.00-17.00
Facebook

Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fredag: kl. 07.00-17.00
   

Kiropraktorvagten:

Ved akut behov for kiropraktorhjælp i weekenden og helligdage henvises til kiropraktor vagten på telefon 33 33 00 50 mellem kl. 08.00 og 16.00.

Om Kiropraktorerne

Toftegårds Alle 7, 1.th, 2500 Valby
Telefon: 36440133
Fax: 36440121
E-mail: info@kir.dk

Klinikken er beliggende tæt ved Valby Station, så der er nem adgang via s-tog eller bus. Hvis du ankommer med bil, kan der parkeres foran klinikken eller i gården bag klinikken med indgang fra Valby Langgade. Der er elevator i ejendommen og handicap venlige forhold.

Hjertestarter