RING OP KLIK HER

Rygskader

Tværfaglig udredning af nakke- og rygproblematikker.
I klinikken har vi samlet en gruppe behandlere og fagfolk, der alle er specialister på hvert sit område. I fællesskab arbejder vi for at lave en præcis, korrekt og hurtig diagnose, når der opstår rygproblemer for vores patienter. Dermed kan behandlingen komme i gang så hurtigt som muligt, og patienterne kan igen vende tilbage til en smertefri hverdag. Vi samarbejder med forskellige speciallæger, hospitaler og Privathospitaler hvis behovet for MR-scanning, medicinsk eller kirurgisk behandling skulle opstå og kan henvise indenfor få uger. 

Årsager til ondt i ryggen
Hold i ryggen. Lumbago. Ischias. Myoser. Skæv ryg. Lige ryg. Hekseskud. Diskusprolaps. Der popper masser af forskellige betegnelser op, når vi taler ondt i ryggen. Dette er udtryk for, at det ofte er vanskeligt eller umuligt at sige, hvad det helt præcis er, der giver besværet.
Selv med de mest avancerede undersøgelsesmetoder, fx scanning, kan behandlere langt fra altid sige med sikkerhed, hvorfor ryggen gør ondt. Ryggen og rygsøjlen består af et utal af forskellige væv, som alle i princippet kan overbelastes, gå i stykker og så gøre ondt.

Til højre finder du en liste med nogle af de betegnelser, som du ofte støder på og som vi har god erfaring med at behandle!

 

Rygskader

 

 

 

jeg har smerter i:


Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fre: kl. 07.00-17.00
Facebook

Bestil Tid

For tidsbestilling kontakt os venligst på: +45 36440133

Åbningstider:

Man-Fredag: kl. 07.00-17.00
   

Kiropraktorvagten:

Ved akut behov for kiropraktorhjælp i weekenden og helligdage henvises til kiropraktor vagten på telefon 33 33 00 50 mellem kl. 08.00 og 16.00.

Om Kiropraktorerne

Toftegårds Alle 7, 1.th, 2500 Valby
Telefon: 36440133
Fax: 36440121
E-mail: info@kir.dk

Klinikken er beliggende tæt ved Valby Station, så der er nem adgang via s-tog eller bus. Hvis du ankommer med bil, kan der parkeres foran klinikken eller i gården bag klinikken med indgang fra Valby Langgade. Der er elevator i ejendommen og handicap venlige forhold.

Hjertestarter